CDR.cz - Vybráno z IT

Do muzea Lamborghini pohodlně na vaší židli

Jste fanoušci těchto zběsilých vozů, ale jsou mimo vaši peněženku a cesta do Itálie je také trochu z ruky? Google Streetview vás tam přenese kliknutím myši.
blog
LAMBorghini

Ne že by na internetu byl nedostatek fotek či videí... Ale málokde máte příležitost, pokud nejde o americké monstertrucky, vidět tolik koňských sil na jednom místě, v ideálním osvětlení a relativně vysoké obrazové kvalitě. U některých můžete dokonce nahlédnout dovnitř (náhled o odstavec níže). Muzeum mají opravdu pěkné: jeden skvost vedle druhého. Škoda jen, že je „muzeum“ němé. Pro naladění doporučuji následující video.

Legendy jako Miura, nezkrotné Diablo, dvanáctiválcová „rodinná“ Espada nebo armádní „Rambo Lambo“ LM002, ale i supermoderní a supervzácné Reventòn, vyrobené jen ve 20ti kusech, Estoque či Sesto Elemento – to vše na jednom místě. Jen nejnovější a nejzběsilejší Veneno chybí.

View Larger Map

Těžko uvěřit, že tomu všemu dal vzniknout prostý farmář a výrobce traktorů Ferruccio Lamborghini poté, co se nepohodl s dalším neméně známým farmářem a traktoristou Enzem Ferrarim. Řekněte, které byste si vzali? Já bych volil Miuru!

Lamborghini-bull-vs-Ferrari-horse

Není to poprvé, kdy Google se svým StreetView zavítal mimo ulice. Můžete se s ním podívat do muzea Mazdy, do CERNu, ze světově nejvyšší budovy Burj Khalifa či Eifelovky, do Grand Canyonu či Amazonie. Spoustu zajímavých míst a nádherných obrazů naleznete na tomto odkaze.

Tagy: 

Tomáš Bohuněk

Student informatiky, samouk v oblasti PC hardwaru a 3D grafiky, znalec aut a milovník dynamické jízdy.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse k blogu Do muzea Lamborghini pohodlně na vaší židli

Žádné komentáře.