CDR.cz - Vybráno z IT

X Elona Muska spustí verzi své sítě i pro televizní obrazovku

Zdroj: Shutterstock

Společnost X připravuje další vlnu inovací. Tentokrát chce přinést určité vylepšení pro uživatele televizních obrazovek společnosti Samsung a Amazon Fire.

Tato inovace, oznámená prostřednictvím tweetu od účtu DogeDesigner, přichází v době, kdy společnost X začíná hledat nové možnosti monetizace a rozvoje své platformy. Musk, který získal X v roce 2022, se zaměřil na posílení služby streamování videa a přesunutí uživatelů na větší obrazovky. Tím, že umožní sledování obsahu X na televizorech Samsung a Amazon Fire TV, Musk doufá, že přiláká ještě širší publikum a zvýší tržby.

Tato strategie je reakcí na nedávný pokles využití webu X, jak naznačuje zpráva Edison Research, která zjistila 30% pokles za první dva měsíce v roce 2024 ve srovnání s předchozím rokem. Společnost X se tedy snaží reagovat na tyto změny tím, že posouvá svůj obsah z tradičních zařízení na větší obrazovky a nabízí inzerentům nové možnosti pro cílení na uživatele.

Zdroj: Shutterstock

Jedním z takových kroků je zavedení reklamních nástrojů pro inzerenty, jak oznámil Forbes v únoru. Tato opatření mají umožnit inzerentům zobrazovat reklamy na vybraném seznamu tvůrců prémiového obsahu, což může přinést nové příležitosti pro tvůrce i inzerenty.

Zatímco detaily o nové aplikaci X pro televize Samsung a Amazon Fire TV nejsou zcela známé, očekává se, že uživatelé budou moci přistupovat k obsahu X přímo z pohodlí svých obývacích pokojů. Jakmile budou dlouhá videa k dispozici na těchto platformách, bude zajímavé sledovat, jak efektivně dokážou upoutat pozornost uživatelů a jaký dopad to bude mít na tržby a popularitu společnosti X v nadcházejících měsících.

Zdroje: 

Diskuse ke článku X Elona Muska spustí verzi své sítě i pro televizní obrazovku

Úterý, 12 Březen 2024 - 22:26 | John60 | Muskovy algoritmy je preferují a ostatní...
Úterý, 12 Březen 2024 - 14:31 | Bonfire | Tak jestli se nepletu, na X si zvolíte sám, koho...
Úterý, 12 Březen 2024 - 13:57 | John60 | To bude paráda sledovat MAGA bláboly a dezinfo...

Zobrazit diskusi