CDR.cz - Vybráno z IT

Do Google Peněženky se automaticky přidají jízdenky a vstupenky

Zdroj: Shutterstock

Nejnovější aktualizace Google Peněženky přináší ještě větší pohodlí při organizaci vašich vstupenek a jízdenek. Google oznámil, že po zakoupení lístků do kina a palubních lístků se automaticky objeví v Peněžence, pokud byl potvrzovací e-mail doručen do vaší schránky Gmail.

Google neustále vylepšuje svou Peněženku, aby poskytovala uživatelům stále větší užitek. Nedávno rozšířil možnosti Peněženky i na chytré hodinky s operačním systémem Wear OS, což umožňuje uživatelům snadný přístup ke vstupenkám přímo ze svého zápěstí. Tato funkce zahrnuje palubní lístky, vstupenky na různé akce, členství v posilovně, věrnostní karty a další. Navíc uživatelé teď mohou ručně archivovat většinu svých průkazů přímo ze svého smartphonu nebo chytrých hodinek, a to do sekce nazvané Archived Passes.

Na letošním Mobile World Congressu (MWC) Google představil novou funkci pro uživatele chytrých hodinek s Androidem – možnost přístupu k různým digitálním kartám a vstupenkám přímo z jejich zařízení. Tato funkce, nazvaná Google Wallet pass, umožňuje uživatelům snadný přístup ke vstupenkám, palubním lístkům, vstupenkám na akce, věrnostním kartám a dalším průkazům. Google reaguje na dlouhodobé přání uživatelů mít své digitální průkazy přímo na svém zápěstí, bez nutnosti používat smartphone.

Zdroj: Shutterstock

Google dále přináší další vylepšení pro uživatele chytrých hodinek s operačním systémem Wear OS, například podrobné trasy veřejné dopravy přímo na jejich hodinkách. To výrazně usnadňuje plánování cest bez nutnosti spoléhat se jen na smartphone.

Tyto inovace představují významný pokrok pro platformu Wear OS od Googlu a přinášejí uživatelům chytrých hodinek s Androidem další důvod k radosti. Možnost ukládat různé digitální karty a získávat podrobné trasy veřejné dopravy přímo na chytrých hodinkách činí nošení těchto zařízení ještě užitečnějším a praktičtějším.

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Do Google Peněženky se automaticky přidají jízdenky a vstupenky

Žádné komentáře.