CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 16. ze 17 do čtvrtečních 17:00

Obchod s videohrami Epic Games Store rozdává zdarma další novou hru. Tentokrát hráče potěší kvalitní akční adventurou.

Až do zítřejších 17:00 (4.1.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma akční adventuru A Plague Tale: Innocence.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hru A Plague Tale: Innocence vyvinulo francouzské studio Asobo Studios a vydalo herní vydavatelství Focus Home Interactive. Jedná se o akční adventuru viděnou z třetí osoby, ve které nechybí stealth a survival horror prvky. A Plague Tale: Innocence vás zavede do Francie 14. století, která je právě sužována morovou nákazou. Hra postupně vypráví příběh dvou sourozenců (dívky ochraňující svého mladšího bratra), kteří se společně vydávají na cestu za přežitím v tomto nehostinném a ponurém světě.

Hra obsahuje celkem 17 kapitol a postup hrou vám budou ztěžovat houfy hladových krys a vojska inkvizice. K dokončení hry si rezervujte přibližně 12 až 15 hodin svého času. Hra byla vydána v roce 2019, je v češtině a běžně se na Epicu prodává za cenu 696 korun.

A Plague Tale: Innocence patří mezi kvalitní hry a na metacritic si mezi profesionálními recenzenty vysloužila metascore 81. Od počítačových hráčů získala tato hra na metacritic hodnocení 8,4.

Hru A Plague Tale: Innocence můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 16. ze 17 do čtvrtečních 17:00

Žádné komentáře.