CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává zdarma hru, která potěší hráče plošinovek

Obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma hru, která potěší hráče plošinovek.

Od 22.2. do 29.2. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Super Meat Boy Forever.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2020 a stojí za ní američtí herní vývojáři ze studia Team Meat. Jedná se o akční 2D plošinovku, která navazuje na velmi obtížný první díl Super Meat Boy. V prvním díle jste mohli hrát za postavičku Meat Boy, která byla malou kostkou masa a vydala se zachránit svou milovanou dívku Bandage Girl. V prvním díle jste se museli vyhýbat všemožným pastem při postupu úrovněmi a nechávali jste za sebou jako flák masa značně krvavou stopu.

Ve druhém díle Meat Boy a Bandage Girl už mají dítě pojmenované jako Nugget. Rodinka si užívala šťastného života, dokud dítě neunesl hlavní záporák hry Doktor Fetus. Vám nezbývá nic jiného než svého potomka zachránit ze spárů proradného Fetuse. Ve hře můžeme ovládat jak postavu Meat Boy, tak i Bandage Girl. Nad postavami ovšem nemáte plnou kontrolu, protože postava neustále běží. Vy tak musíte skákat a vyhýbat se různým pastem. Od minulého dílu navíc přibyla akce, kdy můžete protivníky zneškodnit svými údery. Počítejte ale s tím, že hra je poměrně náročná a abyste měli alespoň nějakou šanci na přežití, tak musíte mít výborné reflexy a smysl pro načasování akce. K pokoření je celkem 100 úrovní.

Hru Super Meat Boy Forever dohrajete přibližně za 5 hodin vašeho času a na Epicu se běžně tato hra prodává za 420 korun. Na metacritic získala tato hra od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 70 a od hráčů 5,3.

Super Meat Boy Forever můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává zdarma hru, která potěší hráče plošinovek

Pátek, 23 Únor 2024 - 16:40 | gepard | Jen přihodím info, tento víkend jde na Steamu...

Zobrazit diskusi