CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Microsoft sjednotí všechny verze Outlooku do klienta na bázi webové aplikace

To je teď zase šíleně moderní, kdejakou kravinu udělat de facto jako webovou aplikaci a když si to pak člověk instaluje, stáhne si v podstatě zabalený webový prohlížeč zobrazující tu danou aplikaci. Takhle se mi v zařízení jen množí webové prohlížeče, každý na jinou kravinu. Tohle je fakt děsnej mor.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Tohle mi vadí u všech Steamů, Epiců, Uplayů,...Často se mi stává, že vím, že jsem si někde koupil hru, ale nevím na jaké platformě. :D Galaxy GOG chci časem vyzkoušet pro řešení tohoto problému.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo, Galaxy funguje, jednou to spáruji a kdekoli něco přidám, hned se to objeví i v Galaxy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Galaxy GOG doporučuji. Donedávna jsem se tomu vyhýbal jako čert kříži, jelikož většinu knihovny mám na Steamu a ignoruju zbylé platformy (jsem natolik líný, že si ani nevyzvedávám hry zdarma na Epicu).
Cyberpunk mě k tomu ale donutil, takže jsem si jej nainstaloval. Naimportoval jsem si rovnou všechny hry z ostatních platforem a musím uznat, že je to skvělý klient. Vyjma toho, že už nemusím řešit, kde mám jakou hru, si zejména libuji ve statistikách, že mám přehled, které hry jsem odehrál, za jak dlouho a jaké hodnocení jim přisoudím.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jenze GOG Galaxy je kopie open source projektu Playnite
https://playnite.link/ , https://github.com/JosefNemec/Playnite/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dneska je skoro všechno kopie něčeho předešlého, o následné adopci už pak rozhoduje marketing nebo word-of-mouth. Ani geniální projekt se bohužel nerozšíří, když se o něm nikdo nedozví.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To já zase jo. Beru to jako podporu vývojářů a pouštění žilou Epicu respektive i Číňanům co za nimi stojí.
Vzhledem k tomu jak se chovají a co nabízí nemám potřebu jim dát byť jedinou korun a čekám až se exkluzivity po roce objeví na streamu. A ve slevě.
Gog teď umožňuje nákupy na Epicu. Je otázka co to pro ně bude znamenat. Jestli to pomůže, nebo je to potopi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

SiIně pochybuju, že se to týká i Outlooku ze sady Office. To je natolik komplexní groupware, že nepůjde nahradit nějakou hračkou. Ostatně jeho webovou podobu známe už léta jako Outlook Web Access.

Takže to chápu jako náhradu předinstalovaných desítkových aplikací.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Obávám se, že v MS jsou toho schopni. Však se podívej na MS Teams. Desktop aplikace není nic jiného než web aplikace s "přibaleným" prohlížečem - Chromium. Tak proč by si to nezopakovali s Outlookem?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.