CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Rusko zablokuje VPN služby, aby zamezila přístupu k Instagramu a Facebooku

Jo, to je ten russkij mir, co tady některá hovada obhajují.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

@eXponencial
Bez vyhlásenia vojny napadnem nezávislú krajinu. Kradnem, ničím a vraždím, ale do sveta vykrikujem bláboli o mieri. A samozrejme vždy nezabudnem sa vyhrážať celému svetu, použitím jadrových zbraní.
Presne toto je to tvoje rusko.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

No, ale ani UA nevyhlasila vojnu Rusku :) A mier podpisany bol, hovorilo sa tomu minske dohody, len skus hadat co sa dialo a pozri si aj vyjadrenia istej nemeckej pani, ze k akemu ucelu boli tie dohody pouzite. A taktiez po zaciatku bojov bola UA pripravena podpisat dohodu o mieri, ale akonahle sa tam objavil isty anglican, tak z dohody zislo. A rusko hovori o jadrovych zbraniach ako o odvetnom utoku. Hlavne po tom, co sa US vyhrazalo dodanim jadrovych zbrani ukrajine a vyhrazkach UK o dodani municie s ochudobnenym uranom.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ano, blbej jsi dost, když věříš Goebbelsovským lžím.
Navíc v ruštině russkij mir zároveň znamená ruský svět, kdybys zapomněl...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Blokovat VPN v Rusku je zbytečné. Stejně všichni, kdo je dokázali používat, jsou buď mrtví, na frontě, nebo emigrovali :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pred inváziou na Ukrajinu pár krát úspešne vyskúšali celú krajinu odpojiť o internetu. Mali by to jednoduchšie než naháňať používateľov VPN.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

K tomu nakonec dojde, každá taková diktatura skončí jako jeden velký lágr.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak nějak, stačí nakoupit "vekou čínskou zeď" od "přátel" :D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nemyslím si, že to bude kvůli takové kravině, jako je FB. VPN je šifrovaný tunel, který může znamenat únik strategických dat, co se týká "Zakázaných" stránek, toto řeší poskytovatelé, většina jich půjde úřadům na ruku jako v Číně.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Článek je aktuální asi jako předloňská jablka. VPN se střídavě blokují od roku 2022. Občas poskytovatel VPN udělá upravy a chvilku funguje. A pak zase ne.
Mimochodem pokud jde o blokádu je úspěšnější i česko. Blokuje hromady www stránek pro přístup z ruských IP. Takže kdo co omezuje to bysme si mohli dlouho povídat..
Jo Jirka1 už se ti to s liberálama krátí.. nebude trvat tak dlouho a budete mít v česku po ptákách. Stejně jako v Madarsku a Slovensku... Měl by sis najít nějakou jinou placenou práci než tu dělat Pepka Vyskoče.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.