CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k SpaceX diskriminuje různá pohlaví, tvrdí nová žaloba

To tam jsou nadřízení homosexuálové? ... "Zaměstnanec společnosti žije v přesvědčení, že byl vystaven sexuálnímu tlaku ze strany svého nadřízeného"

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je to velká firma, je statisticky pravděpodobné, že nějaký gay má pod sebou muže.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Však je nikdo nenutí tam pracovat když mají problém tak můžou odejít

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Možná se jedná jen o pokus poškodit jejich obraz, jsou moc populární. U nás taky komančové zkusili na Cepla staršího zkusili hodit falešné obvinění ze znásilnění, aby ho mohli odstranit, akorát jim to tehdy moc nevyšlo. Jde o to, že když na někoho hážeš špínu dost dlouho, lidé tomu uvěří a pak už ho můžeš sundat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No právě a to je špatně

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

z tohoto clanku sa neda vyvodit absolutne nic. Nejaky zamestnanec (vyzera to, tak, ze transformer, ale nieje to jednoznacne) sa citi byt sexualne diskriminovany. Chora hlava, ktora pozaduje po svojom okoli, aby ho v tej mylnej predstave este podporovali a kazdy sa mu prisposobil by nemala byt ani pustena medzi ludi, lebo je absolutne mimo realitu. A trend je v rozpore so zdravym rozumom podpora tychto chorych hlav a nie izolacia od zdravej majority. Sme dopadli.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

transmutanti už len tým, že si nechajú mrzačiť telo nepatria do spoločnosti, ale na psychiatriu!

toto asi bude len dozvuk me-too vydieračiek "pred desiatimi rokmi mi pozeral na kozy/capol po zadku a mám z toho doživotnú traumu, bééé"!!!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já to slyšel tak, že tam ten dotyčný chodil po firmě v trenýrkách a že firma nařídila minimální dres kód šortky a tomu co chodil v trenýrkách natruc nařídili dlouhý nohavice. Jednoznačná sexuální diskriminace, to je jasný. :-)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.