CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Zákon proti TikToku prošel Sněmovnou. Kritici se jasně vymezili

Podle nadpisu jsem se lekl, že chtějí být naši poslanci světoví, ale ne, u nás to bude řešit maximálně bláznivá Pekarová, ale jinak je klid, jde o americkou sněmovnu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pche, moc sa neteš, váš protektorátny poskok fialenko po návrate z usákova môže kľudne začať tlačiť na podobnú cenzúru, pravda za výdatnej "pomoci" vrchnej cenzorskej eurosvine jourovej...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vůbec, poměrně důvěryhodné zdroj tvrdí, že jednání Biden - Fiala by se mělo zabývat především cenama výrobků Nutella a Snickers, které jsou v prvním případě rozdílné v ČR a v Německu a možná též v USA a v druhém případě není zřejmé, zda tyčinka zlevňuje nebo zdražuje. Významné jednání amerického a českého prezidenta by na obě otázky mělo dát nějakou alespoň dočasnou odpověď.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

U českého generál-loutko-prezidenta bude záležet, co mu miliardáři zase poradí a u Bajdyho, jestli ho nechytne nějaký stařecký rapl. O vzlykajícím Nutellovi ani nemluvě :))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Guma snad do Ameriky nejede? Ještě ten, aby dělal ostudu.
Biden je prý od chvíle, co začal šmakovat snickersky už klidnější, jestli od Nutiho dostane Nutellu, tak bychom mohli získat zase nějakou další zbrojní zakázku, předplacené je pomocí F35 rozhodně máme. ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podle mě pozvali jenom Fialenka do Bílého domu. U Pávka si nejsem jistý, jestli ho pan prezident Kolář vyšle taky. Stíhačky určitě ještě nějaké domluví, to je jisté

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.